Serenades voor blazers

Foto Bob Bruyn
Woensdag 10 november, Oude kerk Charlois - 20.15
Zaterdag 13 november, Bergsingelkerk - 20.15

De eerste concerten van het nieuwe seizoen van de Rotterdam Chamber Music Society zetten de blaasinstrumenten in het zonnetje. 13 ervaren én jonge talenten gaan samen op zoek naar een gezamenlijke adem en klank. Om dit te realiseren hebben we dirigent Benoit Fromanger gevraagd op de bok te gaan staan. Hij brengt zijn brede ervaring als fluitist en als muziekpedagoog mee. Met muziek van J.S. Bach, de ‘Petite symphonie’ van C. Gounod, de ‘Serenade op 7’ van R. Strauss en de ‘Dixtuor’ van G. Enescu, verkennen we in dit programma vier eeuwen muziekgeschiedenis. De fluiten, hobo’s, klarinetten, fagotten en hoorns gaan voor een adembenemende avond zorgen!

 

Programma:

 

3 'koralen' - J.S. Bach

'Petite symphonie' - C. Gounod

'Dixtuor' - G. Enescu

'Blazers serenade' - R. Strauss

 

Uitvoerende musici:

Juliette Hurel, Elif Ozgur - fluit ; Avesta Yusufi, Antoine Métivier - hobo ; Julien Hervé, Norma Rousseau - klarinet ; Adrien Goldschmidt, Antonio Azzolini, Hans Wisse - fagot ; Bob Stoel, Galder Oneca, Lucas Jansen, Karla Hernandèz Reyes - hoorn.

 

Onder leiding van Benoit Fromanger.

 

Het programmaboekje kunt u hier downloaden.

 

Wij zijn heel blij om weer met publiek van muziek te kunnen genieten. Voor uw bezoek hebt u een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maakt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Neem uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neemt u ook uw legitimatiebewijs mee want uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Hier vindt u uitgebreide informatie over hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs.