Steun ons

Fotografie Jan Hoordijk

De Rotterdam Chamber Music Society (RCMS) wil door middel van de unieke samenwerking van jong muzikaal talent met ervaren musici de enorme liefde voor het kamermuziekrepertoire aan u overbrengen! Door de concerten op een laagdrempelige manier te presenteren spreken wij een zo groot mogelijk publiek aan in Rotterdam-Noord, Charlois en daarbuiten. Wij zijn afhankelijk van subsidies van de gemeente Rotterdam, diverse fondsen en vrijwillige bijdragen van het publiek. Deze bijdragen zijn helaas lang niet altijd toereikend. 

 

Wilt u ook bijdragen aan het verwezenlijken van onze idealen? 

Uw steun - nu of na afloop van het concert - is enorm welkom! U draagt bij aan een bloeiende kamermuziekcultuur in Rotterdam.

 

De Rotterdam Chamber Music Society heeft een culturele ANBI-status, dit betekent dat uw gift extra aftrekbaar is bij uw belastingaangifte. Als u voor enige wijze van financiële steun aan RCMS voelt, maken we graag nader kennis en bespreken we met u de mogelijkheden hoe u RCMS van dichtbij kunt ervaren. U kunt hier contact opnemen met ons. 

 

U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL06 RABO 0303919086 t.n.v. Stichting Rotterdam Chamber Music Society te Rotterdam.