GOLD

GOLD repetitie Bergsingelkerk
Bij u thuis

Het is u vast opgevallen, de locatie van dit concert is nogal bijzonder: bij u thuis. Het valt inderdaad niet mee om te musiceren in deze tijden. Omdat de RCMS haar publiek niet zo lang zonder muziek wil laten en speelmogelijkheden aan jonge musici wil blijven creëren, hebben wij besloten om een concert op afstand te organiseren.

 

Roman Spitzer, aanvoerder altviool bij het RPhO begeleidt en speelt samen met de jonge violist Laura Sánchez en cellist Falou Lansink. Ze gaan niets minder dan de Goldberg variaties van J.S. Bach interpreteren, in een arrangement voor strijktrio door  Dmitry Sitkovetsky. De meerstemmigheid van Bach's compositie voor klavier wordt naar voren gebracht in dit prachtige arrangement.

 

De video-opname van de uitvoering in de Bergsingelkerk zal zaterdag 21 november om 20.00 via een privé link te luisteren zijn. Wilt u samen met ons en andere RCMS liefhebbers deze uitvoering meemaken? Stuur een mail naar: rotterdamchambermusicsociety@gmail.com en u ontvangt t.z.t. een link naar de on-line uitvoering.

 

Deze manier van concerten geven is een première voor ons. Zonder de steun van u als donateur, de betrokkenheid van de Bergsingelkerk, Codarts en vrijwilligers die de RCMS een warm hart toedragen, was het niet mogelijk geweest om het organiseren. Hiervoor onze hartelijke dank. Wilt u ons initiatief steunen is een gift zeer welkom. Deze kunt u overmaken op rekeningnummer NL06 RABO 0303919086 t.n.v. Stichting Rotterdam Chamber Music Society te Rotterdam.